Made from recycled PET bottles

Vrolijke, duurzame tassen voor blije kids.

Vrolijke kids verdienen vrolijke boekentassen. Zo denken wij er bij Aikoo toch over. Dus laten we ons elk seizoen inspireren door de verhalen van onze eigen kinderen en een collectie leuke hebbedingen. Zo maken we de tassen die we zelf als kind graag hadden gehad. Voor de collectie van 2020 kozen we voor trotse paarden, stoere zebra’s, coole kameleons, lieve lemuren en schattige vossen. Om maar te zeggen, voor ieder wat wils! 

Aikoo zorgt steeds voor het volledige gamma boekentassen en pennenzakken, maar ook na schooltijd kan je voortaan in stijl uit logeren met een prachtige koffer en bijpassende toilettas. Ze zullen blinken van trots die kinders! 

En of ze mogen stoefen met hun nieuwe spullen van Aikoo. Want het is best iets om trots op te zijn als je kiest voor duurzame tassen die in eerlijke omstandigheden werden gemaakt uit gerecycleerde plastic flessen. En zo is het met de tassen van Aikoo zoals met al onze merken: ze vertellen een verhaal. Een mooi verhaal over een betere toekomst voor ons allemaal. Laat jij jouw kinderen mee vertellen? 

Aikoo is beschikbaar in tal van kledingwinkels in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Heb je zelf een winkel en wil je Aikoo graag in je aanbod? Wees welkom op onze pagina voor professionals!

Aikoo
Together Sustainable since 2011.

Ontdek onze duurzame merken