Together sustainable since 2011

Mooie mode voor vrouwen en kinderen die bewust kiezen voor een betere toekomst.

Het Belgische Froy&Dind is al sinds 2011 een pionier in eerlijke, duurzame, ecologische en mooie kleding en houdt daarmee de modewereld een spiegel voor. Want mooie mode die gemaakt wordt in goede werkomstandigheden op een duurzame, ecologische manier kan wél. Dat bewijst Froy&Dind al jarenlang.

Laat je overtuigen door de kwaliteitsvolle stoffen, trendy snits en mooie patronen en maak met een gerust hart de keuze voor een nieuw outfit voor jezelf of je kind(eren). Want Froy&Dind stelt voor het winterseizoen 2020 met veel trots een nieuwe dames- en kinderlijn voor. Je kan zelfs heerlijk ‘twinnen’ met je zoon of dochter. Alles werd lokaal en met veel liefde ontworpen in ons atelier in Antwerpen. Combineer tijdloze stuks met items vol vrolijke, opvallende prints en maak meer dan ooit een statement met je outfit. Want mooi én goed voor mens en milieu, het kan!

Combineer tijdloze stuks met items vol vrolijke, opvallende prints en maak meer dan ooit een statement met je outfit.

Ontdek snel de volledige collectie en verheug je op die nieuwe jurk of die toffe jumpsuit waarmee jij kan stralen op zomerse dagen. En nog lang daarna, want een kledingstuk van Froy&Dind dat is investeren in een duurzame toekomst, ook van je kleerkast. Dankzij de hoge kwaliteitseisen voor stoffen en productie blijft je kleding veel langer in topconditie. Want ook dat is een basiswaarde van het Belgische Froy&Dind: koop bewuster betere kleding. Op die manier investeer je in jezelf én in onze planeet.

Froy&Dind is beschikbaar in tal van kledingwinkels in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Heb je zelf een winkel en wil je Froy&Dind graag in je aanbod? Wees welkom op onze pagina voor professionals!

Froy&Dind
Together Sustainable since 2011.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Ontdek onze duurzame merken