ECO+FAIR DESIGNED IN ANTWERP

Mooie mode voor de man van vandaag die bezorgd is om morgen.

Munoman bewijst dat je inzetten voor een betere wereld én een hippe kledingstijl perfect hand in hand kunnen gaan. Ben je op zoek naar toffe mannenmode met een knipoog die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en duurzame standaarden? Dan heb je met Munoman je nieuwe lievelingsmerk gevonden.

Dit Belgisch modelabel wordt volledig in Antwerpen ontworpen en daarna met de grootste zorg voor mens en milieu geproduceerd. Munoman gebruikt alleen milieuvriendelijke grondstoffen, zorgt voor eerlijke werkomstandigheden, weert schadelijke verven en garandeert de beste ecologische keuzes voor verpakking en transport.

toffe mannenmode met een knipoog die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en duurzame standaarden

Je weet dus wat te vertellen als je weer eens een compliment krijgt over de leuke print op je t-shirt of de snit van je nieuwe trui. Ontdek snel de nieuwe collectie en laat je overtuigen door de leuke prints, aangename stoffen en ‘easy-fits’. Bezorgd zijn om morgen en de meest duurzame keuze maken voor je kleerkast is een serieuze aangelegenheid, maar de ontwerpen van Munoman zorgen gegarandeerd toch voor een vleugje humor en de vrolijke noot in je garderobe.

Munoman maakt deel uit van Greenqueens, het moederbedrijf dat ook Froy&Dind op de markt brengt. Zij timmeren al sinds 2011 aan de weg van duurzame, ecologische en eerlijke mode en al die expertise kan je sinds 2016 gelukkig ook vinden in dit aangename kledingmerk voor mannen. Want mooie mode die gemaakt wordt in goede werkomstandigheden op een duurzame, ecologische manier kan wél.

Munoman is beschikbaar in tal van kledingwinkels in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Heb je zelf een winkel en wil je Munoman graag in je aanbod? Wees welkom op onze pagina voor professionals!

Munoman
Together Sustainable since 2011.

Ontdek onze duurzame merken