Sustainable kidswear

Eerlijke mode voor kleine avonturiers.

Onnolulu staat synoniem voor vrolijke levenslust. De speelse prints en zachte basics laten je kinderen stralen en zorgen dat ze klaar zijn om fijne avonturen te beleven. Net als al onze andere merken voldoet Onnolulu volledig aan onze bedrijfsfilosofie: alles werd eerlijk, duurzaam en ecologisch ontworpen, geproduceerd en vervoerd.

We kiezen steevast voor stoffen van de allerbeste kwaliteit die tegen een stootje kunnen, want hé, wij hebben ook kinderen, we weten hoe dat gaat. En wat we ook weten is dat Onnolulu vaak heel snel tot de favorieten uit de kleerkast gaat behoren. En dat mag. Uiteraard. 😉
Daar zijn we zelfs blij om, want hoe meer gezinnen met overtuiging kiezen voor een meer duurzame mode, hoe sterker we staan om de hele mode-industrie te overtuigen van eerlijkere keuzes. Wij zeggen resoluut nee tegen schadelijke stoffen en verven. Wij zeggen nee tegen kinderkleding die in slechte werkomstandigheden wordt gemaakt. En uiteraard zeggen we nog veel luider nee tegen kinderarbeid. Want elk kind heeft recht op een vrolijke jeugd vol avontuur.

De speelse prints en zachte basics laten je kinderen stralen en zorgen dat ze klaar zijn om fijne avonturen te beleven

Dus laat je kinderen met een gerust hart spelen, lachen en rennen in onze unieke ontwerpen. We tekenden ze allemaal zelf in onze Antwerpse studio, dus garanderen je ook dat je onze vrolijke prints bij geen enkel ander merk zal vinden.

Nog argumenten nodig? Laat gerust de foto’s eens zien aan zoon of dochter, wedden dat ze helemaal enthousiast worden? Wij zorgen trouwens ook steevast voor een aantal genderneutrale stuks in onze collectie. Omdat we dat belangrijk vinden, maar ook omdat je dan van die heerlijk foute familiefoto’s kan nemen met de kids in matching outfits. Enjoy!

Onnolulu is beschikbaar in tal van kledingwinkels in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Heb je zelf een winkel en wil je Onnolulu graag in je aanbod? Wees welkom op onze pagina voor professionals!

Onnolulu
Together Sustainable since 2011.

Ontdek onze duurzame merken